Selecteer een pagina

Over ons

Twee bedrijven hebben de krachten gebundeld om de Coronamonitor te ontwikkelen. Hieronder leest u meer over de gezichten achter dit initiatief en neemt u eenvoudig contact met hen op.

René van Zon

ProFaction Safety

René is de eigenaar van ProFaction Safety. Hij combineert zijn kennis en ervaring op het gebied van brandweerzorg, crisismanagement en bedrijfskunde & optimalisatievraagstukken in het voordeel van iedere organisatie. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor aanvragen bij de coronamonitor. René zorgt voor de correctheid van alle gegevens van uw organisatie.

  

085 060 6615

www.profactionsafety.nl

rene@profactionsafety.nl

Iris de Jong

I-OPENER Innovation & Design

Iris is de oprichtster van I-OPENER Innovation & Design. Daar waar haar achtergrond ligt in sociale innovatie, Imagineering en bedrijfsinnovatie, vooral binnen de overheid, richt ze zich ook op visueel en grafisch design. Ze heeft een passie voor het begeleiden en faciliteren van innovatietrajecten door de mens centraal te stellen in een veranderproces. Iris zorgt voor het ontwerp van de coronamonitor, zowel als interactief document, als web-based variant.

+31 (0)6 28 05 55 24

www.i-openerinnovation.com

iris@i-openerinnovation.com